Udtalelser:

"

Sammen med ejergruppen i Padel 7500 har Louise været med fra første spadestik i planlægningsprocessen og i udarbejdelsen af al kommunikation i centret; generel branding, hjemmeside, kampagner med foto og video, avisannoncer, pressemeddelelse + pressekontakt, Facebook og Insta mm.

Vi har været glade for at have Louise tilknyttet, og hun har klaret de mange opgaver skide godt.

Det var hende, som kom på ideerne og bandt os ejere sammen, som ikke havde en fælles baggrund inden for kommunikation. Hun tog førerpinden, styrede processen og eksekverede på ideerne og fik sammen med grafikeren stablet en visuel identitet på benene.

Fantastisk at arbejde sammen med. Godt humør, selvstændig, sød, mega arbejdsom og altid med et smil. 

Kenneth Tang

Medejer, Padel 7500

"

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Louise da Struer Kommune var vært for Kultursamarbejdet Midt- og Vestjyllands generalforsamling, hvortil vi skulle have produceret en serie videoer i forbindelse med prisoverrækkelser. Louise løste opgaven hurtigt og effektivt – og var god til at spørge ind og løbende afstemme forventninger. Videoerne var professionelle, blev super godt modtaget og løftede hele seancen omkring prisoverrækkelserne til et højere niveau. 

Rasmus Jørgensen

Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland
Struer Kommune

"

Godt videocontent er afgørende, hvis man vil være stærk på de digitale medieplatforme. Derfor har vi i ErhvervsForum Holstebro allieret os med Louise, som har lavet videoer for os i forbindelse med to store events på erhvervsdagen 2022. Indhold og form blev afstemt i fællesskab og Louise gav gode input til, hvordan opgaverne bedst kunne løses. Det er blevet til to flotte videoreportager, som blev leveret hurtigt og i høj kvalitet. Vi tager helt sikkert fat i Louise igen en anden gang.

Peter Kjeldbjerg

Direktør
ErhvervsForum Holstebro

"

Louise Boo har gennem fem år været en del af klubbens medie –og kommunikationsteam. 

Her har Louise været med til at sætte et meget positivt og højt fagligt præg på klubbens PR-strategi og klubbens markedsføring og kommunikation på klubbens PR-platforme. 

Louise har desuden i perioden ageret som klubbens PR-konsulent på mange forskellige opgaver, da hun har et højt fagligt niveau og erfaring på mange områder indenfor kommunikation, billeder, video og sociale medier. 

 De arbejdsfelter som Louise har beskæftiget sig med i TTH Holstebro, er følgende:

  • Udarbejdelse af pressemeddelelse
  • Udarbejdelse af medieplan og strategi
  • Udarbejdelse af nyheder på alle klubbens PR-platforme
  • Udarbejdelse og tilrettelæggelse af videomateriale og videonyheder
  • Overordnet planlægning og udarbejdelse af TTH magasin, herunder udarbejdelse af indhold og artikler
  • Foto til nyheder, pressemeddelelser, portrætter og kampmateriale
  • Nyhed og strategi indenfor sociale medier

 I TTH Holstebro kan vi anbefale et samarbejde med Louise Boo.

John Mikkelsen

Direktør
TTH Holstebro

"

Vi har I Holstebro Handelsstandsforening, haft hyret Louise ind til lidt forskelligt. Det har været når vi har skulle fange øjeblikkene fra vores Open by Nights, Julelyset blive tændt og sidst, som vi stadig er i gang med at lave, ”postkort” for byen, Holstebro. Her forsøger vi at markedsføre byen igennem fotos med en tagline, som skal få folk til at trække lidt på smilebåndet, og som kan have en tvetydig betydning. Her har vi Louise med i hele processen, fra ide til færdigt produkt. 

Vi har altid Louise i tankerne når vi kommer på et nyt spændene projekt da Louise er lokal, kreativ og forstår hvad vi har brug for.

Mette Ovesen

Holstebro Handelsstandsforening

"

Vi stod og skulle bruge content til vores nyopstartede jazz-inspirerede gin brand. I den forbindelse tog vi kontakt til Louise, som hjalp os med alt fra brainstorming af opsætningen til udførelsen af selve billederne.

Resultatet var fantastisk og processen ikke mindst utrolig sjov. Det endte med at blive vores foretrukne materiale til diverse grafiske ting, vi har lavet i virksomheden, heriblandt roll-up’s og banderstandere til messer samt færdiggørelsen af hjemmesiden. Louise kan i vores øjne maximalt anbefales.

Nikolai Enderleit

Medindehaver
Groovy Gin

"

Holstebro Roklub har i flere omgange haft samarbejde med Louise Boo, fordelt på kommunikationsopgaver ift. video-, foto- og tekstassistance. Opgaverne er løst med en sjælden evne til at blotlægge og synliggøre vores sportskvaliteter, dette både kreativt og professionelt.Vi ser frem til fortsat godt samarbejde.

Freddy Quist

Sportsansvarlig
Holstebro Roklub

"

Louise har efterhånden lavet en række opgaver for OfficeFit, både video- og billedemateriale, her kan bl.a. nævnes: medarbejderportrætter, miljøbilleder til markedsføring, præsentationsvideo og videoer med øvelser. Fælles for alt har været et rigtig højt niveau fra Louise, både når det kommer til resultatet af opgaverne og sparring undervejs. Vi er yderst tilfredse og har været det fra starten, så Louise vil vi helt sikkert bruge igen. 7 ud af 5 stjerner fra os 🙂

Mathias Rud Trillingsgaard

Marketing- og motivationschef
OfficeFit


"

Louise Boo lavede en video til vores 15 års jubilæum, som både gav mig gåsehud og tårer i øjnene. Louise sprang til i sidste øjeblik og formåede at fuldføre en opgave med et fastlåst manuskript og under nogle ganske udfordrende rammer. I den forbindelse blev jeg både imponeret af Louises opfindsomhed, ihærdighed og pligtopfyldende tilgang til opgaven. Jeg kan uden tvivl anbefale Louise Boo og regner bestemt med, at vores veje krydser hinanden igen i fremtiden.


Foto: Les Kaner

Anna Bjerre 

Direktør og stifter
GirlTalk

"

Louise har hjulpet KidsAid i et par år med fotografering og filmning af video til vores indsamlings- og børneevents med stor succes. Hun har også lavet og skrevet fondsansøgninger for os. Vi er rigtig glade for vores samarbejde og håber det kan fortsætte længe endnu.


Mette Lauritsen

Projektleder
KidsAid Danmark

"

I de sidste 8-9 år har vi ikke haft en hjemmeside til vores kursusvirksomhed. Men vi har flere gange talt om, at nu skulle det være og havde også selv prøvet at fremstille en. Hver gang blev det stoppet, da vi ikke havde de faglige værktøjer, der gør det til en helhed på hjemmesiden. Disse faglige værktøjer besidder Louise, både på tekstdelen, den visuelle del og viden omkring, hvordan vores mulige kommende kursister ville få bedst udbytte af siden. Altså skabe en helhed i tæt samarbejde med fotografen.

Vi vil i fremtiden arbejde sammen med Louise Boo omkring opdatering af hjemmesiden og udvikling af nye ideer


Søren Andersen

Stifter og skydeinstruktør
Skygo Group

"

Vi kontaktede Louise Boo, da vi med meget kort varsel skulle have skrevet en kundecase til vores medarbejderblad. Louise trådte lynhurtigt til, og fik på kort tid produceret en velskrevet og fængende reportage inkl. billeder, hvor hun ganske overbevisende havde fanget essensen af vores brief. Så jeg kan varmt anbefale Louise Boo.


Henrik Jakobsen

Marketingschef
Altibox Danmark

"

Hos SortbergHansen har Louise fotograferet virksomheden, til brug på ny hjemmeside. Louise har både taget portrætbilleder af alle medarbejdere samt miljøbilleder af virksomheden. Louise har ydet et yderst professionelt stykke arbejde. Louise er særdeles omhyggelig, og har sat sig grundigt ind i vores behov. Vi hos SortbergHansen er meget tilfredse med Louises arbejde, og resultat, og vi vil klart anbefale Louise til andre.

Kenneth Sortberg  

Ejer
SortbergHansen 

"

Vi har haft et samarbejde med Louise gennem flere år. Louise har hjulpet os både med foto- og videoopgaver. Louise er hurtig til at leve sig ind i opgaven og langt de fleste gange rammer hun spot on på de ønsker, vi har til indholdet. Når man som os arbejder med talentudvikling, så er det dejligt at have en samarbejdspartner som Louise, som selv brænder for de unge og talentudvikling. Hendes engagement i opgaverne gør, at man som kunde altid føler, at man får lidt ekstra.


Gitte Sejer Skoubo  

Elite- og talentkonsulent
Holstebro Elitesport & Sportsakademi

"

Vi brugte Louise til videoer og rapportage-opgaver ifm. et af vores familieløb. Vi havde en rigtig god dialog med Louise forud for løbet. Og vi fornemmede hurtigt, at hun ville gå langt for os for at skabe det bedste resultat. Louise kom med mange gode forslag til, hvordan resultatet kunne bygges op. Det var en stor hjælp for os. Selve opgaven bestod i at tage videoer samt statements fra løberne under og efter løbet. Videomaterialet skulle efterfølgende sættes sammen til korte videoer, som primært skal bruges til fremtidige promoveringsvideoer på de sociale medier. Resultatet blev meget tilfredsstillende og undervejs, sendte Louise udkast som vi kunne kommentere på, så det blev præcist ,som vi ønskede det. Vi har gennem hele processen haft en god mavefornemmelse for resultatet takket være Louises professionelle tilgang til opgaven. Resultatet er blevet rigtig godt, og vi vil til hver en tid anbefale Louise til andre, som har en videoopgave, som kræver lidt ud over det sædvanelige. Vi ser frem til fremtidige samarbejder.


Janni Pedersen & Thomas Lund

Stiftere
The Jungle Run

"

I Holstebro Svømmeclub (HSC) oplevede vi en helt igennem professionel tilgang fra Louise’s side. Alt blev tilrettelagt og fuldført på bedste vis og med et glimrende resultat som klubben p.t. nyder godt af!

Et super godt samarbejde, med smil og godt humør og ikke mindst med kvalitet og med præcise deadlines!


Troels Iversen 

Formand
Holstebro Svømmeclub

"

Vi har i Nupark arbejdet sammen med Louise Boo i forbindelse med PR video til vores jubilæumsevent. Vi er glade for resultatet, og der har været god kommunikation hele vejen igennem. Louise Boo har øje for de små detaljer og leverer samtidig et produkt, der giver et præcist indblik i, hvad Nupark står for og det vigtigste fra vores jubilæum.


Allan Hedegaard 

Direktør
Nupark

"

Vi har i PerformanceLab og CrossFit Lageret samarbejdet med Louise Boo omkring udarbejdelsen af 4 videoer som beskriver vores holdtræning, og Louise har taget portræt billeder af alle vores trænere. Vi har været utrolig glade for samarbejdet og resultatet af begge dele. Hun har et skarpt øje for at fortælle den gode historie. Vi vil klart anbefale Louise til andre og ser frem til yderligere samarbejde.


Mikael Nissen

Medejer
Crossfit Lageret

Har du en historie, som skal fortælles i levende billeder, foto, tekst eller en kombination?

  • Skriv eller ring til mig om opgaven
  • Vi tager en snak om dine ideer og tanker
  • Jeg kommer med input i forhold til det endelige produkt