Udtalelser:


"

Louise Boo har udført og udfører følgende opgaver til stor tilfredshed for klubben og med stor kvalitet:

· PRODUKTION OG REDIGERING AF VIDEOER: Louise har stået for produktion og redigering af videoer med klubbens ligaspillere, sponsorer, samarbejdspartnere mm.

· ARTIKLER MED LIGASPILLERE: Louise har profileret udvalgte ligaspillere i artikler. Her har hun både stået for interview processen og den aktuelle udarbejdelse af artiklerne.

· FOTOGRAFERING: Louise har været fotograf til mange af klubbens ligakampe. Her har hun været i stand til at fotografere skarpe billeder af spillerne i sportslige aktioner. Herudover har hun taget pressefotos til brug for klubben i pressemateriale mm.

Opgaverne som Louise Boo har varetaget, er gjort med stor professionalisme, hvor der er styr på alt fra detaljen til det store overordnede budskab i materialet.

Materialet som har henvendt sig til klubbens hjemmeside og sociale medier, har indeholdt højt humør og herudover er det ønskede arbejde altid blevet leveret til tiden.

Hos TTH Holstebro kan vi på det kraftigste anbefale Louise Boo som PR-konsulent, hvis du ønsker hjælp til at promovere din virksomhed.

John mikkelsen

Direktør
TTH Holstebro

"

Louise Boo lavede en video til vores 15 års jubilæum, som både gav mig gåsehud og tårer i øjnene. Louise sprang til i sidste øjeblik og formåede at fuldføre en opgave med et fastlåst manuskript og under nogle ganske udfordrende rammer. I den forbindelse blev jeg både imponeret af Louises opfindsomhed, ihærdighed og pligtopfyldende tilgang til opgaven. Jeg kan uden tvivl anbefale Louise Boo og regner bestemt med, at vores veje krydser hinanden igen i fremtiden.


Foto: Les Kaner

anna bjerre 

Direktør og stifter
GirlTalk

"

Louise har hjulpet KidsAid i et par år med fotografering og filmning af video til vores indsamlings- og børneevents med stor succes. Hun har også lavet og skrevet fondsansøgninger for os. Vi er rigtig glade for vores samarbejde og håber det kan fortsætte længe endnu.


mette lauritsen

Projektleder
KidsAid Danmark

"

I de sidste 8-9 år har vi ikke haft en hjemmeside til vores kursusvirksomhed. Men vi har flere gange talt om, at nu skulle det være og havde også selv prøvet at fremstille en. Hver gang blev det stoppet, da vi ikke havde de faglige værktøjer, der gør det til en helhed på hjemmesiden. Disse faglige værktøjer besidder Louise, både på tekstdelen, den visuelle del og viden omkring, hvordan vores mulige kommende kursister ville få bedst udbytte af siden. Altså skabe en helhed i tæt samarbejde med fotografen.

Vi vil i fremtiden arbejde sammen med Louise Boo omkring opdatering af hjemmesiden og udvikling af nye ideer


Søren andersen

Stifter og skydeinstruktør
Skygo Group

"

Vi kontaktede Louise Boo, da vi med meget kort varsel skulle have skrevet en kundecase til vores medarbejderblad. Louise trådte lynhurtigt til, og fik på kort tid produceret en velskrevet og fængende reportage inkl. billeder, hvor hun ganske overbevisende havde fanget essensen af vores brief. Så jeg kan varmt anbefale Louise Boo.


Henrik Jakobsen

Marketingschef
Altibox Danmark

"

Hos SortbergHansen har Louise fotograferet virksomheden, til brug på ny hjemmeside. Louise har både taget portrætbilleder af alle medarbejdere samt miljøbilleder af virksomheden. Louise har ydet et yderst professionelt stykke arbejde. Louise er særdeles omhyggelig, og har sat sig grundigt ind i vores behov. Vi hos SortbergHansen er meget tilfredse med Louises arbejde, og resultat, og vi vil klart anbefale Louise til andre.


Kenneth sortberg  

Ejer
SortbergHansen 

"

Vi har brugt Louise Boo til at promovere Holstebro Elitesport. Helt konkret har vi fået udarbejdet 4 videoer, som fortæller om 4 forskellige elitesportsudøvere og deres hverdag med elitesport og skole. Under hele processen var der god sparring omkring indhold, produktion mm. Louise var god til selv at styre processen med de personer, der var med i videoen og fik selv indhentet diverse tilladelser mm. Vi var super tilfredse med de videoer, der kom ud af samarbejdet og vil helt klart bruge Louise, når vi får brug for de ydelser, som Louise kan tilbyde.


Gitte Sejer Skoubo  

Elite- og talentkonsulent
Holstebro Elitesport & Sportsakademi

"

Vi brugte Louise til videoer og rapportage-opgaver ifm. et af vores familieløb. Vi havde en rigtig god dialog med Louise forud for løbet. Og vi fornemmede hurtigt, at hun ville gå langt for os for at skabe det bedste resultat. Louise kom med mange gode forslag til, hvordan resultatet kunne bygges op. Det var en stor hjælp for os. Selve opgaven bestod i at tage videoer samt statements fra løberne under og efter løbet. Videomaterialet skulle efterfølgende sættes sammen til korte videoer, som primært skal bruges til fremtidige promoveringsvideoer på de sociale medier. Resultatet blev meget tilfredsstillende og undervejs, sendte Louise udkast som vi kunne kommentere på, så det blev præcist ,som vi ønskede det. Vi har gennem hele processen haft en god mavefornemmelse for resultatet takket være Louises professionelle tilgang til opgaven. Resultatet er blevet rigtig godt, og vi vil til hver en tid anbefale Louise til andre, som har en videoopgave, som kræver lidt ud over det sædvanelige. Vi ser frem til fremtidige samarbejder.


​Janni Pedersen & Thomas Lund

Stiftere
The Jungle Run

"

I Holstebro Svømmeclub (HSC) oplevede vi en helt igennem professionel tilgang fra Louise’s side. Alt blev tilrettelagt og fuldført på bedste vis og med et glimrende resultat som klubben p.t. nyder godt af!

Et super godt samarbejde, med smil og godt humør og ikke mindst med kvalitet og med præcise deadlines!


​troels iversen 

Formand
Holstebro Svømmeclub

"

Vi har i Nupark arbejdet sammen med Louise Boo i forbindelse med PR video til vores jubilæumsevent. Vi er glade for resultatet, og der har været god kommunikation hele vejen igennem. Louise Boo har øje for de små detaljer og leverer samtidig et produkt, der giver et præcist indblik i, hvad Nupark står for og det vigtigste fra vores jubilæum.


​​Allan Hedegaard 

Direktør
Nupark

"

Vi har i PerformanceLab og CrossFit Lageret samarbejdet med Louise Boo omkring udarbejdelsen af 4 videoer som beskriver vores holdtræning, og Louise har taget portræt billeder af alle vores trænere. Vi har været utrolig glade for samarbejdet og resultatet af begge dele. Hun har et skarpt øje for at fortælle den gode historie. Vi vil klart anbefale Louise til andre og ser frem til yderligere samarbejde.


Mikael Nissen

Medejer
Crossfit Lageret

Har du en historie, som skal fortælles i levende billeder, foto, tekst eller en kombination?

  • Skriv eller ring til mig om opgaven
  • Vi tager en snak om dine ideer og tanker
  • Jeg kommer med input i forhold til det endelige produkt